fbpx

RENEE Center for rengøring

Edit Content

Menu

Gardiner SLXII Kulfiber teleskop stang til rent vand, exclusive børste.

1.175,00 kr.6.720,00 kr.

SKU N/A Categories ,

Yderligere information

Laengde

2,5 m, 5,3 m, 6,5 m, 9,03 m, 11,7 m, 14,24 m

Beskrivelse

SLXII™ Kulfiber Telekopstænger

SLX-II™ serien af vandbærende teleskopstænger er den nyeste generation SLX teleskopstænger.
En serie af unikke højtydende vandførende teleskopstænger, specifikt fremstillet til professionel vinduesvask med rentvandssystem.

SLXII™ kulfiber teleskopstang er en 1. klasses vandbærende teleskopstang til vinduespudsning med vaskeanlæg/rentvandsanlæg.

 Den nyeste generation SLXII™ teleskopstang
 Verdens letteste kulfiber teleskopstang
 Kompakt og superstiv kulfiber materiale
• Handy quick-release funktion
• Unikt patenteret klemmesystem

Med branchens mest avancerede klemmesystem – den nye Gardiner Smart-Clamp. Teleskopstangen er produceret med et smart og unik klemmesystem der inkluderer engelske, amerikanske, europæiske og kinesiske patenter.
Designet som en brugervenlig teleskopstang som er yderst nem at betjene og vedligeholde. Hi-Tec komponenter sikrer en pålidelig teleskopstang gennem hele teleskopstangens liv.

SLXII™ teleskopstænger udemærker sig især ved at være ekstremt stive, kombineret med en ekstrem lav egenvægt. Markedets letteste vandførende teleskopstænger.
Samtidig har disse teleskopstænger en meget kompakt lukket længde, der gør dem endnu nemmere at betjene og opbevare.
Konstruktionen af disse teleskopstænger giver mulighed for en hurtig udvidelse af teleskopstangen, ved brug af ekstra sektioner når det er nødvendigt.

Quick-Release funktion giver mulighed for at man på få sekunder kan skifte vandbørster og svanehalse. Hurtigt og simpelt skift af tilbehør uden brug af værktøj. Velegnet sammen med QuicK-LoQ svanehalse.

Gardiner Smart-Clamp – unikke klemmer til en unik teleskopstang
De nye innovative klemme enheder giver en komfortabel håndtering. Uanset hvor ujævnt slidte eller gamle sektioner vil blive, vil disse “smarte klemmer fortsætte med fastholde et jævnt greb omkring hver enkelt sektion gennem hele livet af teleskopstangen – ikke mere “snurrende” sektioner!
Klemmerne har indbygget automatisk stramning som giver optimal lukkekraft på sektionerne på alle tidspunkterErgonomiske klemmer med anatomisk udformet håndtag muliggør enkelt tommelfinger betjening. Hurtig og nem venstre eller højre håndbrug.

Leveres komplet inkl. vandslange, EZ-snap hankobling og justerbar Quick-LoQ svanehals.
Børstehoved skal tilvælges. Vi kan bla. anbefale Ultimate vandbørster samt Super-Lite vandbørster.

Yderligere information

Laengde

2,5 m, 5,3 m, 6,5 m, 9,03 m, 11,7 m, 14,24 m