fbpx

RENEE Center for rengøring

Edit Content

Menu

WC Skurestick

16,80 kr.

“Viskelæder” til toilettet. Dette smarte miljøvenlige produkt fjerner kalkaflejringer, rust og sorte rande i toilettet effektivt og hurtigt. Skuresticken kan også fjerne misfarvninger fra toiletrens.

Yderligere information

Beskrivelse

Denne billige udgave af pimpsten er 100 % glas og bruges våd.
Skurestenems maateriale, hjælper til at fjerne alle mørke pletter og striber i toilettet – helt uden brug af kemikalier. Man gør blot WC skurestick våd og ridser forsigtigt, så kommer snavset af på en effektiv og skånsom måde.

Man kan forme skureblokken ved at ridse med den på forskellige side – således kan den også fjerne mørke render i kroge og hjørner.
WC skurestikken er et rigtig godt billigt alternativ til Pumie Pimpstenen. Ridsestenen holder ikke så længe, men er perfekt til rengøring af mindre opgaver og private hjem.

Skurestick til WC må kun anvendes i toiletkummen – ikke til daglig rengøring.

Hvordan man holder sine toiletkummer rene:
En god måde til at vaske og holde toiletter rene, er at skrubbe kummen et par gange om ugen. Husk at vaske op under kanten og godt ned i vandkummen.
Ved at rense regelmæssigt, holdes snavs og kalk nede. Husk at bruge en effektiv WC-rens der er kalkhæmmende -mange billige typer fjerner ikke kalken nok.

RENEE anbefaler vores svanemærkede wc-rens RENEE WC-rens eller eller for de bedste resultater vores mest effektive og kalkfjernende WC-rens: Citrin.
Hvis toilettet har fået mørke rander ned ad kanten, anbefales også at bruge en stærk kalkfjerner først (Kalcedon eller Clean Super).

Vask først rent med børsten og gør emaljen våd, skrub derefter med toiletbørsten og kalkfjerneren og lad sidde 10 min. Gentag evt. processen.
Et andet fif til at få en flot og ren WC-kumme, er at bruge
klortabs i vandet. Hvis bunden af toilettet, og evt. vandkanten er mørk, bleger og renser klortabs super effektivt. Put 3-4 stk klortabs i, og lad dem ligge natten over. OBS: må ikke blandes med andre rengøringsmidler.