fbpx

RENEE Center for rengøring

Edit Content

Menu

Sikkerhedssko ELTEN Scott Pro m. velcro

1.119,00 kr.

Yderligere information

Beskrivelse

Denne sikkerhedssko fra ELTEN har både composite tåværn, fiber sømværn og er ESD-godkendt. Dette gør skoen meget velegnet til både et industri og let byggeri/håndværk. Skoen er også meget praktisk i dét at den har velcrobånd hvilket gør skoen let at tage af og på i travle situationer.

Ydermere er skoens ydersål lavet af PU/PTU, hvilket har en skridhæmmende og let effekt på skoen. Der er derudover tilføjet ProNose for ekstra slidstyrke og for at sikre skoen en lang levetid. Sikkerhedsskoens overlæder er lavet af det slidstærke og åndbare microfiber, samt tekstilmateriale.
Indlægssålen er lavet af et materiale der er antibakterielt og åndbart, der giver god svedabsorbering, forhindrer lugtgener samt gør skoen behagelig og endnu mere stødabsorberende. Skoens inderfór er lavet af hudvenligt tekstilmateriale, der derudover tillader at sved let kan absorberes og føres væk fra foden.

Skoen fås i farven sort med en støvet blå ydersål, og i størrelserne 38-47. Husk at angive den ønskede størrelse i kommentarfeltet!