fbpx

RENEE Center for rengøring

Edit Content

Menu

Sikkerhedssko COFRA Tennis m. snører

949,00 kr.

Yderligere information

Beskrivelse

Denne sikkerhedssko fra COFRA’s Tennisserie er let og komfortabel som en sports/løbesko, men indeholder en sikkerhedsskos mange fordele. Skoen indeholder tåværn af stål og fibersømværn, der sikrer dig en arbejdsdag uden bekymringer! Skoen er specielt velegnet til let industri og let byggeri og håndværk. Den har derudover en bred pasform og er let, åndbar og fleksibel.

Skoens ydersål er af PU/TPU, hvilket vil sige at den er skridhæmmende, stødabsorberende og tranpsarent. Inderfóret er slidstærkt, men også svedtransporterende.
Sikkerhedsskoens indlægssål er antistatisk, ergonomisk, svedabsorberende og er under foden tilføjet ekstra stødabsorption. Overlæderet er en blanding af åndbart læder og tekstil, hvilket sikrer komfort – også på de lange arbejdsdage.

Skoen er let at træde i med et enkelt snøresystem. Modellen fås i størrelserne 36-47, husk at angive den ønskede størrelse i kommentarfeltet!

Denne sikkerhedssko fra COFRA’s Tennisserie er let og komfortabel som en sports/løbesko, men indeholder en sikkerhedsskos mange fordele. Skoen indeholder tåværn af stål og fibersømværn, der sikrer dig en arbejdsdag uden bekymringer! Skoen er specielt velegnet til let industri og let byggeri og håndværk. Den har derudover en bred pasform og er let, åndbar og fleksibel. Skoens ydersål er af PU/TPU, hvilket vil sige at den er skridhæmmende, stødabsorberende og tranpsarent. Inderfóret er slidstærkt, men også svedtransporterende. Sikkerhedsskoens indlægssål er antistatisk, ergonomisk, svedabsorberende og er under foden tilføjet ekstra stødabsorption. Overlæderet er en blanding af åndbart læder og tekstil, hvilket sikrer komfort – også på de lange arbejdsdage. Skoen er let at træde i med et enkelt snøresystem. Modellen fås i størrelserne 36-47, husk at angive den ønskede størrelse i kommentarfeltet!