fbpx

RENEE Center for rengøring

Edit Content

Menu

Moppesæt med 10 bomuldsmopper, økonomi

349,00 kr.

Dette sæt til gulvrengøring indeholder alt du skal bruge til effektiv gulvvask med bomuldsmopper med lommer.

SKU 10888a Categories , ,

Yderligere information

Beskrivelse

Komplet moppesæt til gulvvask med garnmopper i god kvalitet.
Dette sæt til gulvrengøring indeholder alt du skal bruge til effektiv vask med bomuldsmopper med lommer. Denne form for gulvvask er især velegnet til mere snavsede overflader samt trapper.
Sæt til gulvvask med drypsystem, der kan også fås spand med hjul og rist til.

Sættet til moppe gulvvask indeholder:

1 skaft med teleskop og ergonomisk skum håndtag, 130-180 cm
1 standard fremfører til at sætte mopper på, 40 cm
10 mopper i ren bomuld

Alle delene er i solid kvalitet!

Teleskopskaftet kan indstilles i højden, så det er mest ergonomisk for brugeren. Skaftet er i solid aluminium med skumhåndtag der kan holde til selv hårde opgaver.

Fremføreren er en rigtig god moppeholder til bomuldsmopper med lommer. God kvalitet og rigtig god pris.
Moppestativet passer til skafter med huller til klik, ikke gevind. God lukkefunktion med knæk midtpå der holder godt. Moppefremføreren sættes fast med skrue og sidder således meget godt fast.

10 fladmopper i bomuld Økonomipakke med 10 stk. bomuldsmopper. En prisbillig gulvmoppe i god kvalitet. Gulvkluden er i ren bomuld. Bomuldsmopper er specielt velegnede til gulvvask hvor man ønsker at bruge meget vand. Moppen suger og holder godt på vandet. Dersom gulvkluden er ren bomuld kan den have mere vand i sig, end f.eks. garnmoppen med syntetisk bagside, men dermed er denne moppe også noget tungere at løfte/vaske med

For at vaske gulv med dette moppesæt, har du brug for en 20/22 l spand med rist, hvor du kan presse moppen. Gulvsspanden kan enten stå på en rengøringsvogn eller være med hjul. Uden hjul er spanden meget tung at løfte, og det anbefales ikke.