fbpx

RENEE Center for rengøring

Edit Content

Menu

Moppesæt professionel, inkl. 10 microfibermopper

399,00 kr.

Moppesæt i topkvalitet. inkl. skaft, moppeholder og 10 microfibermopper, i 40 cm bredde. – vasker ca 400 m2.

SKU 10400-1 Categories , ,

Yderligere information

Beskrivelse

Komplet moppesæt til gulvvask i meget holdbar kvalitet.
Dette sæt til gulvrengøring indeholder alt du skal bruge til effektiv vask af gulve i virksomheder og kontorer, eller store hjem.

1 skaft med teleskop og dejligt skum håndtag
1 fremfører til at sætte mopper på
10 mopper i microfiber

Alle delene er i høj kvalitet!

Stangen kan indstilles i højden, så den er mest ergonomisk for brugeren. Skaftet er i solid aluminium der kan holde til selv hårde opgaver. Der er to håndtag i skum, som gør at skaftet er dejligt at holde ved.

Fremføreren til at sætte mopperne på, er med “plastikvelcro” der holder alle microfiber gulvmopper godt på plads, og i modsætning til andre moppefremførere, der mister velcroen efterhånden, bliver plastikken her aldrig slidt. Moppeholderen er i solid aluminium og vejer meget lidt, så den er nem at vaske med. Der er et drejeled der kan låses i holdbar plast på mopholderen.

De 10 microfiber gulvmopper er RENEEs bestsellere. Disse mopper i microfiber vasker effektivt rent på alle glatte gulve.
Man kan regne med, at hver moppe vasker 30-40 m2, inden den er “fuld” og så beskidt at den skal til vask.
Selv efter mange vaske holder microfiber gulvkludene sig flot og sidder godt på fremføreren. De skal vaskes ved 60 grader og uden skyllemiddel. Hvis du ikke vasker microfiber med skyllemiddel holder de sig bedre længere. 

Man kan også vælge at få 10 microfiber mopper med løkker til sættet i stedet. Disse mopper er velegnet til gulvvask på ru klinker, gulve med dybe furer, ujævne overflader samt oliebehandlede trægulve.

Forskellen på dette moppesæt og gulvrengørings sættet til private er, udover at der her er nok microfibermopper til at vaske ca 400 m2 gulv, at teleskopskaftet her, er i meget holdbar kvalitet, designet til at holde til mange timers hårdt arbejde hver dag. 

Husk at det er vigtigt, man vælger den rigtige gulvsæbe til opgaven. Vi rådgiver altid gerne om valg af rengøringsmidler. Kontakt os gerne på 8621 5122 eller send en mail til: mail@renee.dk