fbpx

RENEE Center for rengøring

Edit Content

Menu

Ecolab garnmoppe Rasant t/lommer 40 cm

98,00 kr.

Super holdbar bomuldsmoppe med suveræn vaskekraft – kvalitet fra Ecolab.

SKU 1245525 Categories , ,

Yderligere information

Beskrivelse

Fladmoppe i bomuld/polyester med lommer fra Ecolab – højeste kvalitet.
Denne garnmoppe er i Ecolabs kendte høje kvalitet. Den har til forskel fra andre bomuldsmopper lange løkker, og kan således nå bedre ind og vaske i kanter og hjørner.
Ecolabs garnmoppe har stor vaskeevne pga. den specielle sammensætning med bomuld og viskose, der vasker bedre end ren bomuld.
Moppen er kraftig men bliver ikke så tung at vaske med, som gulvmopper i ren bomuld, da fibrene er i bomulds- og polyestermix. 

Dette er en kvalitetsmoppe i ren bomuld. Bomuldsmopper er specielt velegnede til gulvvask hvor man ønsker at bruge meget vand. 

Denne gulvmoppe er i meget god kvalitet og holdbarheden er anslået til daglig gulvvask i 1,5 år og vask i maskine hver dag. 

En garnmoppe som denne er god til vask på f.eks. trapper og områder med meget snavs, hvor det er fordelagtigt at vaske gulvet med meget vand. Gulvmoppen holder på meget vand og bruges normalt med drypsystemet, hvor man har en 22 l spand (eller 20 l) med rist og man kan så skylle moppen der og lade den dryppe af. Bomuldsmoppen passer til alle 40 cm mopholdere til lommer (ikke velcro)