fbpx

RENEE Center for rengøring

Edit Content

Menu

10 stk microfibermoppe 40 cm velcro

299,00 kr.

Super gode og økonomiske mopper til gulvvask – RENEEs bestseller.

SKU 4011xla Categories , ,

Yderligere information

Beskrivelse

Økonomi køb: Pakke med 10 stk mikrofibermopper der kan bruges på alle overflader og gulvmoppen er især velegnet til glatte gulve, som linoleum, vinyl, lakerede gulve og blanke klinker. 
Moppen garanterer et stribefrit og helt rent gulv i en arbejdsgang. Til sæbebehandlede eller olierede trægulve samt til sten og klinkegulve der er ru eller har dybe fuger anbefaler vi mikrofibermoppe med løkker

Denne microfiber gulvklud kan bruges både til fugtovertørring og våd vask. Gulvmoppen er RENEEs bestseller inden for microfiber klude til gulvvask. Moppen er prisbillig men alligevel i en høj kvalitet, og den holder til mange vaske uden at miste facon eller vaskevne. 
Denne moppe er super til gulvvask på langt de fleste gulve. Microfiberet vasker effektiv snavs væk og “opsamler” det i fibrene, så gulvet bliver renere end ved almindelig vask med bomuldsmopper og klude. Når man vasker gulve med denne microfiber moppe anvendes “kop-systemet” (se video ved moppesættet) hvor man kun bruger gangke lidt rengøringsmiddel og vand for at vaske.
Gulvmoppen behøver ikke meget vand for at rengøre gulvet, idet microfibrene skraber skidtet af ved blot lidt vand.  
Passer til 40 cm fremfører med velcro.