fbpx

RENEE Center for rengøring

Edit Content

Menu

Primaster Kantskuremaskine

3.495,00 kr.

Super smart og handy mini-skuremaskine

Yderligere information

Beskrivelse

Særdeles handy mini skuremaskine – batteridrevet.
Denne lille, men kraftige skuremaskine har en diameter på 19 cm.
Primaster kantskuremaskinen leveres inklusiv batteri, lader børste og rondelholder. Det er en super lille skuremaskine med god kraft.

Batteriet kan holde til at vaske og skure 1,5 time og det tager 1 time at lade det fuldt op.
Således er den super effektiv til at rengøre på f.eks. toiletter, trapper og andre rum med meget snavs, der er svært tilgængelige.
Vi har efterhånden solgt en del, og alle kunder har vendt tilbage og været ovenud tilfredse:

“Vil bare fortælle mine medarbejdere er meget tilfredse med vores indkøb. Maskinen har især været en succes, hos vores kunde der driver en cafe. En gang om ugen bruges maskinen til komme til bunds i skidtet. Det virker over al forventning.” (Rengøringsfirma i Jylland)

Den handy hjørne-skuremaskine er effektiv til rengøring af trapper, kanter, svært tilgængelige områder, vådrum osv. Designet er ergonomisk korrekt – kan bruges med skaft eller håndtag. Maskinen vejer kun 3 kg. inkl. batteriet så alle kan nemt håndtere den. Skuremaskinen kan benyttes med enten børsten der følger med eller med jumbopads.

Se Primasteren i en video her

En anden kunde bruger maskinen i køkkener og badrum til at hovedrengøre ind imellem , og fortæller at det sparer både tid og kræfter, og rummene er blevet renere og nemmere at holde. Derudover havde de en entre med parketgulv der var blevet meget beskidt og var svært at vaske rent med moppevask.
En stor skuremaskine var ikke muligt, men med Primater kantskure-maskinen er entrenen blevet superflot.