fbpx

RENEE Center for rengøring

Edit Content

Menu

Taski swingo 1255 B Power BMS EBU

62.900,00 kr.

Stor og effektiv gulvvasker – vaskebredde 55 cm.

Husk at tilkøbe vaskebørster og/eller rondelholdere, der skal bruges 2 stk. af hver til maskinen.

Produkt datablad:  Taski Swingo 1255 B datablad

Reservedele og tilbehør.

Yderligere information

Producent

Rent-/snavsevandstank (l)

60 / 60

Vaskebredde (mm)

550 mm

Beskrivelse

TASKI swingo 1255 Power BMS EBU er en batteridrevet walk-behind gulvaskemaskine. Swingo 1255 gulvvaskemaskinen er let at håndtere, maskinen har en høj ydeevne og en fantastisk manøvredygtighed. Gulvaskemaskinen er udstyret med BMS (Battery Management System): Den indbyggede batterioplader sikrer en nem og hurtig batteriopladning samt lang levetid for batteriet.
Børsteenheden kan hæves og sænkes ved tryk på en knap. Dermed sikres hurtigere og nemmere børsteskift, også for nye brugere.

 

Swingo 1255 maskinen har en tankkapacitet på 60 liter.
Taski swingo maskinen er også udstyret med MDS (Middel Doserings System) MDS doserer den rigtige mængde sæbeopløsning på gulvet, afhængigt af hvor hurtigt maskinen kører. Mængden af sæbeopløsning pr. m2 er derfor altid konstant.
Endnu en fordel ved taski swingo 1255 power bms er den V-formet skviser der har en fantastisk sugeevne, den efterlader alle gulve helt tørre. Skviseren er monteret med direkte sug og kan derfor opsamle små stykker affald uden at stoppe til.
Den variable kørehastighed (op til 4,5 Km/t forlæns og 2,5 Km/t baglæns) sikrer nem håndtering og ergonomisk betjening. Alt der skal vedligeholdes på maskinen er farvet gult og kan nemt fjernes og monteres igen uden brug af værktøj. Med denne gulvvasker fra Taski får man en maskine til gulvvask i høj kvalitet der holder flere årtier. Gulvvaskeren er designet så den er nem at betjene og vedligeholde, hvilket forlænger levetiden og mindsker driftsomkostningerne.

Tekniske data:

  • Ydeevne: 2475 m2/t
  • Arbejdsbredde: 55 cm.
  • Skviserbredde: 80 cm.
  • Tankkapacitet: 60 L.
  • Spænding: 24 V.
  • Batterikapacitet: 100-140 Ah/Cs
  • Køretid: op til 3 timer
  • Vægt: 260 Kg.

Yderligere information

Producent

Rent-/snavsevandstank (l)

60 / 60

Vaskebredde (mm)

550 mm