fbpx
0 - 0,00 DKK
No produkter in the cart.

RENEE Center for rengøring

0 - 0,00 DKK
No produkter in the cart.
Edit

Menu

Stålsvampe Rens-let 10 stk

Varenummer: 42070a

16,30 DKK

Stålsvamp med sæbe – fine metalfibre – super til rengøring af fint snavs på potter og pander.

Beskrivelse

I 1 pk. Rens-Let er der 10 stk. små stålsvampe.

Denne stålsvamp i metal er rigtig god til at skure gryder og potter samt rengøre pander, generelt rigtig god i køkkenet, men også ved siden af. De fine metalfibre fjerner effektivt snavs, og da der allerede er sæbe i svampen, behøver man ikke anvende opvaskemiddel. Sæben holder også rens-let svampen ren, så den ikke bliver ulækker. Grydesvampen med sæbe kan klippes over og formes som man ønsker, så den kan rense selv i små hjørner. Rens let skuresvampen er velegnet til finere snavs end Spontex grydesvampen, de fibrene er noget finere.

Brugsanvisning

Fugt stålsvampen og klem sæbeskummet frem. Er du usikker på materialet, hvorpå du bruger en stålsvamp, test da først på et lille område og lad overfladen tørre helt inden du fortsætter.

Rens-let bør ikke anvendes på bløde metaller såsom aluminium eller andre sarte overflader. Ståluldsvampen ridser ikke så længe den skummer. Kasser Rens-let svampen, når den ikke længere skummer.

Indhold

Rens-let er fremstillet af finspundet ståluld, 15-30% sæbe, < 5% anioniske tensider, konserveringsmiddel; laurylamine dipropylenediamine, benzisothiazolinone, methylisothiazolinone.

Indeholder 2-methyl-2H-isothiazol-3-on, 1,2-benzisothiazol-3(2H)-on. Kan udløse allergisk reaktion.

Sæben er baseret på biologisk nedbrydelige ingredienser. Tom emballage genbruges som papiremballage.

Vægt: 75 g.