fbpx

RENEE Center for rengøring

Edit Content

Menu

Om renee

om_renee_0

RENEE Center for rengøring er Danmarks største udbyder af rengøringsløsninger. Vi har kontor i Egå v/Århus, og leverer og servicerer i hele Danmark og Europa.

"Vi er ikke bare en leverandør af rengøringsudstyr og papir,
men en pålidelig og professionel samarbejdspartner,
med fleksibilitet og service i højsædet." - Indehaver, Anders Kjeldgaard

RENEE er totalleverandør inden for alt til rengøring m.m.
Siden 2002 har vi solgt og rådgivet og via vores store know-how, kan vi altid finde den bedste løsning til enhver rengørings- og hygiejneopgave.

Vi servicerer med et smil alle der ønsker professionelt udstyr til rengøring:

  • Rengøringsselskaber
  • Små og store virksomheder
  • Offentlige institutioner (EAN)
  • Private

I butikken kan du se og prøve alle varer, og her på hjemmesiden kan du bestille hele døgnet.

Se en kort video her (1,13 min) hvor indehaveren Anders Kjeldgaard fortæller om RENEE:

RENEEs historie

RENEE blev grundlagt i 2003 af Anders Kjeldgaard, som ejer firmaet. Han startede ene mand fra nul og havde dengang butik og lager på 115 kvm. og en peugeot 306 som varebil.
I dag råder firmaet over 650 kvm, som er fyldt med mere end 2000 forskellige produkter.

Anders Kjeldgaard er uddannet ingeniør og har som baggrund bl.a. en stilling som product manager i Nilfisk-Advance-koncernen, hvorfra han fik stor erfaring med rengøringsmaskiner og et godt kendskab til rengøringsbranchen.

Vi skiller os ud fra konkurrenterne ved et højt service-niveau og stor fleksibilitet samt salg og reparation af brugte maskiner. Således er RENEE førende inden for brugte rengøringsmaskiner i Danmark, og dette har gennem årene medvirket til vores solide position som en professionel samarbejdspartner.

RENEEs værdier

Vores værdier beror på at have et nært og tillidsfuldt forhold til kunder og leverandører. Dette får vi i kraft af vores store know-how, ærlighed og ”rettidig omhu”.
RENEE er ikke et fordyrende mellemled, men en aktiv samarbejdspartner, som kunderne kan stole på finder den bedste løsning til deres specifikke behov. Som kunde hos RENEE kan du få, hvad du har brug for!

Vi har et stort lager med et nøje udvalgt sortiment og vi har dybde i vores lager, så kunden kan få nok af varerne.

Vores produkter er alle udvalgt på baggrund af kunders og vore egne erfaringer, og ved specielle behov og ønsker skaffer vi også dette - også selvom vi skal søge udenlands!
Ansatte i RENEE har grundig, faglig uddannelse og stor erfaring inden for faget, og deltager desuden løbende i kurser og efteruddannelser.

Vi er et internationalt firma og taler udover dansk også svensk, norsk, engelsk, tysk og spansk.
Internt fokuserer vi meget på et godt arbejdsklima. Vi er et stærkt team med en afslappet og professionel atmosfære, og vi er altid friske og klar på at hjælpe kunderne!
RENEEs vision

RENEE har en vision om at være en betydende spiller i det danske marked indenfor rengøringsudstyr og rengøringsmaskiner.

Vi tror på, at kunderne ønsker kvalitets- og designmæssigt gode produkter med miljøet in mente, med stadig mere fokus på ergonomi, sundhed og velvære frem for udelukkende prisen, og derfor vil vi fortsætte med vores lidt konservative valg af leverandører, som har bevist høj kvalitet og design i flere årtier.

I RENEE skal vi kunne stå inde for vores produkter også om 5 år. Men selvom bevist kvalitet er vigtigt, er fornyelse og nytænkning stadig i højsædet, og vi sørger for at afprøve nye produkter og holde os opdaterede, så kunden konstant kan være opdaterede med nye kvalitetsprodukter.