fbpx

RENEE Center for rengøring

Edit Content

Menu

Sommernyheder

Vi havde et velbesøgt åbent hus i slutningen af maj – det var nogle gode og travle dage hvor vi mødte mange af vores kunder og forhandlere. Der blev demonstreret Twister rondeller og selvom vi har set dem i brug, bliver vi alligevel overraskede over det flotte resultat hver gang! Ved åbent hus skød vi også kampagnen på berøringsfri skumsæbe dispensere fra Lotus igang – hvis det er tid til at opdatere til noget mere tidsvarende og priseffektivt, så kig forbi i butikken eller på hjemmesiden.

Kampagnen på Nilfisk rengøringsmaskiner slutter den 30. juni – så hvis der skal anskaffes en gulvvasker eller en fejemaskine til er særdeles god pris skal der bestilles nu!

Vi har afholdt de første rengøringskurser i foråret – med fokus på ergonomi og effektivitet – vi ved, at medarbejdere der har lært at gøre rent på den rigtige måde, er tilfredse og motiverede, – det er der både sund fornuft og god økonomi i. I løbet af efteråret introducerer vi flere uddannelsespakker, bl.a. en dvd.

Vi har mulighed for at undervise i vores egne lokaler eller på arbejdspladsen. Kurser kan naturligvis også sammensættes efter det enkelte firmas behov.

Vores hjemmeside bliver opdateret dagligt – se det store udvalg af nye og brugte maskiner – www.renee.dk
Vi ønsker alle en rigtig god sommer – vi har naturligvis åbent alle hverdage – fra 8:30-16.

Mange hilsener
Teamet hos RENEE

Beton gulv efter en omgang med Twister rondeller: