fbpx

RENEE Center for rengøring

Edit Content

Menu

30/8 Sensommernyt

Nyhedsbrev august 2011

Kære samarbejdspartnere,
sommeren går på hæld og vi er tilbage fra sommerferien. Vi har haft fornuftig aktivitet i sommerperioden men nu er der virkelig aktivitet igen! Vi kan mærke at især vores e-handel vokser i denne tid.
Som en del af jer måske har bemærket, har sommeren budt på en ændring i vores team – Iben er tilbage i praktik og har fokus på markedsføring samt implementering af vores nye uddannelses programmer. Da vores team er blevet lidt større, har vi også udvidet åbningstiderne – Vi har åbent mandag-torsdag fra 8-17, fredag 8-16 og derudover efter aftale. Husk vores hjemmeside www.renee.dk har åbent hele døgnet!

På hjemmesiden kan I se vores store brugt marked – Der er lige nu TILBUD på Nilfisk BA 340 og CA 340 Gulvvaskere. Desuden har vi et udvalg af brugte rengøringsvogne, spande og kurve – sæt selv en vogn sammen der passer til jeres behov! Spande og andre løsdele sælges naturligvis også separat. Se hele udvalget på vores hjemmeside eller kig forbi i butikken. Desuden har vi opdateret udvalget af udlejningsmaskiner – se hjemmesiden.

Flere og flere af vores kunder er gået over til at modtage fakturaer pr. mail – det er vi glade for og opfordrer alle der har muligheden for det, til at tilmelde sig – skriv til os: mail@renee.dk eller ring 8621 5122 for tilmelding.

Vi ønsker alle en dejlig sensommer!

Med venlig hilsen
Teamet hos RENEE