fbpx

RENEE Center for rengøring

Edit Content

Menu

29/11 Få del i en stor succes: Primaster kantskuremaskine

RENEE har efterhånden solgt en del af den lille handy skuremaskine fra Primaster, og vi er glade for at kunne fortælle at alle kunder har vendt tilbage og været ovenud tilfredse:

“Vil bare fortælle mine medarbejdere er meget tilfredse med vores indkøb. Maskinen har især været en succes, hos vores kunde der driver en cafe. En gang om ugen bruges maskinen til komme til bunds i skidtet. Det virker over al forventning.” (Rengøringsfirma i Jylland)

Den handy hjørne-skuremaskine er effektiv til rengøring af trapper, kanter, svært tilgængelige områder, vådrum osv. Den kører på batteri og kan holde 1,5 time, Opladningstiden er kun 1 time, og den vasker effektivt hele
Designet er ergonomisk korrekt – den kan bruges med skaft eller håndtag. Maskinen vejer kun 3 kg. inkl. batteriet så alle kan nemt håndtere den. Kan benyttes med enten børsten der følger med eller med jumbopads.

Se kantskuremaskinen her

En anden kunde bruger maskinen i køkkener og badrum til at hovedrengøre ind imellem , og fortæller at det sparer både tid og kræfter, og rummene er blevet renere og nemmere at holde. Derudover havde de en entre med parketgulv der var blevet meget beskidt og var svært at vaske rent med moppevask. En stor skuremaskine var ikke muligt, men med Primaster kantskure-maskinen er entrenen blevet superflot.

Se Primasteren i en video her