fbpx

RENEE Center for rengøring

Edit Content

Menu

28/10 Billige rengøringsvogne i RENEE

Hos RENEE får du kvalitetsrengøringsvogne til skarpe priser! Vi har altid mindst 10 stk. rengørings vogne på lager, som vi kan tilpasse helt efter dit behov med spande, kurve, holdere i alle størrelser.

Se vores billige rengøringsvogne her
Få en billig rengøringsvogn i topkvalitet! Vi sælger brugte rengøringsvogne som vi efterser og reparerer så de er så gode som nye – men langt billigere. Vi sælger gode rengøringsvogne i fin stand fra kendte mærker med høj kvalitet – disse vogne kan holde mange år. Vognene er bl.a. fra DIT, Tina Trolleys og vi har også mange fra Taski Diversey. Kendetegnene for alle disse typer rengøringsvogne er høj fleksibilitet i mange års holdbarhed. Normalprisen på disse er derfor høj, men ved at købe en brugt rengøringsvogn hos RENEE kan du spare mange penge – der er mindst 50 % rabat ved at købe en vogn hos os!

Vi giver naturligvis garanti på vognene, og de er alle rengjorte og i flot stand ved levering/afhentning.
Kig forbi i vores butik i Egå og se vores store udvalg af rengøringsvogne. Vi står klar til at hjælpe i butikken og tilpasse rengøringsvognen præcis til dit behov, med spande i mange farver og størrelser og mange slags kurve og holdere, så vognen bliver så dejlig at arbejde med som muligt.

Vi har rengøringsvogne i både store og små størrelser. Mange foretrækker en lille og handy rengøringvogn, pga. pladsmangel, og vi har et stort udvalg heri.
Se små og handy rengøringsvogne her

Rengøringsvogne hos RENEE er naturligvis også godkendt af Arbejdstilsynet og lever op til kravene for ergonomi og sikkerhed. Det er vigtigt at vælge en vogn der kan indstilles i højden så den passer til den enkelte bruger. RENEE hjælper gerne med at justere og tilpasse.

Se vores udvalg af vogne her