fbpx
0 - 0,00 DKK
No produkter in the cart.

RENEE Center for rengøring

0 - 0,00 DKK
No produkter in the cart.
Edit

Menu

Microfibermoppe blå 40 cm velcro

Varenummer: 10804c

40,00 DKK

Meget populær moppe til gulvvask på alle glatte gulve – suveræn til prisen!

Varenummer (SKU): 10804c Kategorier: ,

Beskrivelse

Mikrofibermoppe der kan bruges på alle overflader og gulvmoppen er især velegnet til glatte gulve, som linoleum, vinyl, lakerede gulve og blanke klinker.
Moppen garanterer et stribefrit og helt rent gulv i en arbejdsgang.
Til sæbebehandlede eller olierede trægulve samt til sten og klinkegulve der er ru eller har dybe fuger anbefaler vi mikrofibermoppe med løkker

Denne fladmoppe er 40 cm bred og passer til alle standard fremførere på 40 cm. Moppen har snor til ophæng, så den kan hænge på rengøringsvognen eller lign.
Gulvmoppen er RENEEs bestseller inden for microfiber klude til gulvvask.

Den blå moppe er prisbillig men alligevel i en høj kvalitet, og den holder til mange vaske uden at miste facon eller vaskevne.
Denne microfibermoppe er super til gulvvask på langt de fleste gulve. 
Microfiberet vasker effektiv snavs væk og “opsamler” det i fibrene, så gulvet bliver renere end ved almindelig vask med bomuldsmopper og klude. 

Når man vasker gulve med denne microfiber moppe anvendes “kop-systemet” (se video ved moppesættet her) hvor man kun bruger gangske lidt rengøringsmiddel og vand for at vaske. Gulvmoppen behøver ikke meget vand for at rengøre gulvet, idet microfibrene skraber skidtet af ved blot lidt vand. Som andet microfiber skal moppekluden vaskes ved 60 grader og uden skyllemiddel. Passer til 40 cm fremfører med velcro. Skafter der passer til fremføreren