Du er her

Microfiberklude

Køb 50 stk. og spar ekstra 10 %
Køb 50 stk. og spar ekstra 10 %
Pris pr. stk. 6,00 kr. - høj kvalitet microfiber.
Pris pr. stk. 7,00 kr. - 10 stk. kvalitets-...
Økonomi-køb! 3 Svanemærkede glasklude i fin...
Stor og meget kraftig microfiberklud - i 4 farver.
Super populær microfiberklud i høj kvalitet - 4...
Pris pr. stk. 10,00 kr - økonomi køb! Store og...
Super populær glasklud - svanemærket - perfekt...

Microfiber klude er velegnede til rengøring af alle overflader. Kludene har den klare fordel, i modsætning til bomuldsklude, at de tager snavset med sig, så det lander i kluden og ikke skal samles op.
I modsætning til bomuldsfibre er microfibre spaltede og ekstremt tynde – faktisk ligeså tynde som et hår delt 200 gange. De meget tynde hår sørger for at trække alt skidt væk, og spalterne mellem dem holder på snavset.
De tørre microfiber klude er statiske og gode til aftørring af steder, der ikke tåler eller behøver vand. Støvet binder sig i kluden i stedet for at flyve rundt i luften. Man kan sammenligne microfiber kluden med en magnet, der holder på snavset.
De våde microfiber klude kan bruges på alle flader, der tåler vand. Man kan i mange tilfælde nøjes med kluden uden rengøringsmiddel, men rengøringsmiddel kan bruges efter behov. Man vrider ikke snavs ud af kluden, alle sider bruges, den lægges til vask, og man tager en ny.
Microfiber klude består af en blanding af polyester og polyamid. Klude i høj kvalitet kan vaskes og tumbles over 100 gange. Microfiber kludene tåler ikke skyllemiddel.