fbpx
0 - 0,00 DKK
No produkter in the cart.

RENEE Center for rengøring

0 - 0,00 DKK
No produkter in the cart.
Edit

Menu

Forever Aloe Heat Lotion massagelotion

Varenummer: 153

123,20 DKK

Skøn massage til trætte kroppe

Dejlig afslappende massagelotion med Aloe vera, methylsalicylat, mentol og eukalyptusolie, der samtidig gør huden blød og glat. Dufter frisk af pebermynte.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 153 Kategori:

Beskrivelse

Aloe Heat Lotion

Aloe Heat Lotion – Fantastisk, og meget populær muskel varmende/kølende og afslappende lotion.  

Baseret på vores Aloe Vera samt menthol og eukalyptus. Hvor du smører den på, finder den selv ud af om den skal køle eller varme. Med frisk duft, der samtidig gør huden blød og glat, og den klistrer ikke.

Gør det ondt, så prøv den til: nakke – skuldre – ryg – lænd – skinneben – lår – lægge – til uro i benene – trætte fødder – vokseværk – kramper – menstruationssmerter osv. Kan desuden med fordel anvendes som myggebalsam, da myggene ikke kan lide eukalyptus duften.

Kan anvendes både med og uden fysisk massage.

Tip: Aloe Heat Lotion og Aloe MSM Gel er rigtig gode at anvende sammen – gerne for dobbelt effekt. Aloe Heat lotion køler/varmer og får musklerne til at slappe af, og MSM Gelen går ned og arbejder i dybden med led og bindevæv. Rigtig mange sportsfolk er utrolig glade for disse to produkter.

Tip: Prøv også Heat Lotion til fodbad. Tilsæt lidt lotion i vandet og smør efterfølgende fødderne med en blanding af Heat Lotion og Aloe Propolis Creme. Rigtig skønt og opfriskende, og så har dine fødder fødder så godt af det.

Tip: Du kan også lave din egen myggespray – Bland lidt Heat Lotion med Aloe First i en lille sprayflaske.