RENEE Center for rengøring

30/8 Sensommernyt

Nyhedsbrev august 2011

Kære samarbejdspartnere,
sommeren går på hæld og vi er tilbage fra sommerferien. Vi har haft fornuftig aktivitet i sommerperioden men nu er der virkelig aktivitet igen! Vi kan mærke at især vores e-handel vokser i denne tid.
Som en del af jer måske har bemærket, har sommeren budt på en ændring i vores team – Iben er tilbage i praktik og har fokus på markedsføring samt implementering af vores nye uddannelses programmer. Da vores team er blevet lidt større, har vi også udvidet åbningstiderne – Vi har åbent mandag-torsdag fra 8-17, fredag 8-16 og derudover efter aftale. Husk vores hjemmeside www.renee.dk har åbent hele døgnet!

På hjemmesiden kan I se vores store brugt marked – Der er lige nu TILBUD på Nilfisk BA 340 og CA 340 Gulvvaskere. Desuden har vi et udvalg af brugte rengøringsvogne, spande og kurve – sæt selv en vogn sammen der passer til jeres behov! Spande og andre løsdele sælges naturligvis også separat. Se hele udvalget på vores hjemmeside eller kig forbi i butikken. Desuden har vi opdateret udvalget af udlejningsmaskiner – se hjemmesiden.

Flere og flere af vores kunder er gået over til at modtage fakturaer pr. mail – det er vi glade for og opfordrer alle der har muligheden for det, til at tilmelde sig – skriv til os: mail@renee.dk eller ring 8621 5122 for tilmelding.

Vi ønsker alle en dejlig sensommer!

Med venlig hilsen
Teamet hos RENEE

RENEE Center for rengøring
Troværdighed og ekspertise siden 2003
ALTID GRATIS EKSPERT RÅDGIVNING
0